Miercuri, 16 ocombrie, ora 19:00, în Restaurantul La Mama Clubul Țăranului Român seria de conferințe-dezbateri Gastronomia cu bune, cu rele continuă cu o ediție dedicată peștelui românesc care pare că pierde bătălia cu somonul și fructele de mare, dar și cu administrațiile locale.
foto : Daniel Voinea
O revoluție în ceea ce privește “Noua ospitalitate românească”, un nou mod de gândire – pentru inovare, identificare de noi produse, servicii și proiecte pentru turism, industria alimentară și HoReCa din România – acesta este scopul forumului permanent de dezbateri și discuții “Gastronomia – cu bune, cu rele”, lansat în septembrie 2024 de platforma WeAreRomania / YOU ARE WELCOME! sub sloganul partenerului de start al programului, Holdingul Agricola: “Cine mănâncă împreună, rămâne împreună”. Alături de Agricola, conferințele sunt susținute Eisberg, Teamfresh Horeca și Pescobar.
Tema noii ediții este “PEȘTELE made in Romania”, adică peștele românesc, fie el de captură, fie de acvacultură, disecat, filetat și analizat de interlocutori a căror experiență în acest domeniu este incontestabilă.
Speakerii invitați speciali ai ediției din 16 octombrie – moderată de jurnaliștii Cosmin Dragomir și Cezar Ioan și de antreprenorul Cătălin Mahu – sunt (listă în curs de actualizare):
Dumitru Bădița, jurnalist specializat în agricultură
Alexandru Filip, proprietar Casa Filip Sarichioi
Daniel Voinea, inițiator #carteapestilor, admin grup „În coadă de pește”
Marius Tudosiei, Băcănia Veche
Platforma de gândire și de acțiune pentru promovarea României WeAreRomania / YOU ARE WELCOME a fost fondată în 2024 printr-un proiect al Asociației “Curaj Înainte” cu scopul de a cataliza dezvoltarea imaginii și ofertei turistice a României pornind de la specificul culinar influențat istoric de intersecția a trei mari imperii și a numeroase grupuri etnice și culturale.
rezervări la 0721 102 101
https://www.facebook.com/events/852036733726339/
foto : Daniel Voinea
Descoperă mai multe la Lipoveanul ⓜ mapamond media
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.