AcasăFashionDegustă Jurilovca – Vinul Kazakului!

Degustă Jurilovca – Vinul Kazakului!

-

Grădina Zânelor Jurilovca

Degustă JurilovcaVinul Kazakului!

Am avut zilele trecute privilegiul de a vizita Podgoria familiei Nicanov din Jurilovca, locul de naștere al celebrului produs local – #VinulKazakului.

Un loc absolut spectaculos, în care Victor și Glafira Nicanov au reușit să scoată nu apă, ci chiar vin din piatră seacă. Și nu exagerez cu nimic! Podgoria este situată pe una din colinele aflate între Jurilovca și Capul Doloșman/Cetatea Argamum, pe un sol calcaros, atât de plin de roci încât te miri cum de poate fi cultivat. Doar peisajul deltaic pe care îl poți admira în zare te convinge de faptul că nu te afli într-o podgorie din Chile.

De altfel, acesta este și secretul gustului desăvârșit al Vinului Kazakului, care, să vă spun cinstit, merge de minune cu oricare din specialitățile grastronomice lipovenești. Vorba locului – peștele mai și înoată!

Aici am regăsit Jurilovca într-o ipostază uimitoare, cu imaginea rândurilor de vie care par că se termină direct în apa Lacului Golovița, o iluzide optică care te lasă fără prea multe cuvinte.
Un loc spledind mai ales în această perioadă a anului, când soarele generos al locului oferă o cromatică de poveste, așa cum a fost surprinsă în câteva fotografii de excepție realizate de Elena Mocanu și Oana Avram.

Hai noroc! Sau cum spun localnicii – Na zdorovye!
#DeltaDunarii, #Dobrogea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

A first glimpse at Java 9: Early access release of JDK9...

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

A nins la Jurilovca

A nins la Sarichioi