Dar, mai ales, știți cum se mănâncă borșul de #pește la Mila 23?
Ei bine, azi, DOAR AZI, veți avea ocazia să vedeți cum se gătește și să aflați cum se mănâncă borșul de pește la ⓂⒾⓁⒶ ➁➂.
Mai mult decât atât, DOAR AZI avem un bucătar special, care va face borșul așa cum a învățat acasă.
Nu vă spunem decât că îl cheamă #Ivan și știe să mânuiască cu precizie #pagaia. Dacă i-ați ghicit numele de familie, vă invităm să-l folosiți ca parolă la intrarea în restaurant azi și veți beneficia de #ofertasăptămânii:
🐟 borș de pește (ca la Mila 23)
🐟🐟 chiftele marinate cu piure.
(nu vă lăsați induși în eroare de imagine; ceaunul nostru nu va fi pe iarbă, în Deltă, ci chiar la noi pe terasă).
Descoperă mai multe la Lipoveanul ⓜ mapamond media
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.