Dar, mai ales, știți cum se mănâncă borșul de #pește la Mila 23?

Ei bine, azi, DOAR AZI, veți avea ocazia să vedeți cum se gătește și să aflați cum se mănâncă borșul de pește la ⒾⓁⒶ ➁➂.

Mai mult decât atât, DOAR AZI avem un bucătar special, care va face borșul așa cum a învățat acasă.

Nu vă spunem decât că îl cheamă #Ivan și știe să mânuiască cu precizie #pagaia. Dacă i-ați ghicit numele de familie, vă invităm să-l folosiți ca parolă la intrarea în restaurant azi și veți beneficia de #ofertasăptămânii:

🐟 borș de pește (ca la Mila 23)
🐟🐟 chiftele marinate cu piure.

(nu vă lăsați induși în eroare de imagine; ceaunul nostru nu va fi pe iarbă, în Deltă, ci chiar la noi pe terasă).

Ivan Pescar & Scrumbia Bar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.