Dominic Fritz : Miza noastră e Timișoara. Miza lor sunt banii Timișoarei

0
29
“Cică Fritz, acest omuleț adus de vânt și de pasiunile lui sexuale prin Timișoara, tremură tot, ca o piftie prost închegată. Cică chinezoaica s-ar fi săturat să-i fie paravan, pentru a acoperi nu știu ce fel de atracții necuvenite.”
Așa începe o lungă tiradă jegoasă pe prima pagină unui “ziar” local distribuit gratuit care s-a găsit azi la ghișee unor instituții publice din Timișoara. Insinuarea este că ar fi ceva suspect cu faptul că am venit la Timișoara în 2003 ca voluntar la o casă de copii.
M-am obișnuit că în politică, nu hoții sunt cei suspecți. Suspecți sunt ăștia cu diplome pe bune, ăștia care au făcut ceva pentru comunitate, ăștia care se exprimă în propoziții întregi, pentru că deh, ce om normal și deștept cu inimă bună se bagă în politică?
Eu m-am băgat, cu încredere în Timișoara, și nu am regretat nicio zi. Pentru că vă știu alături de mine chiar în cele mai mizerabile atacuri. Pentru că sunt convins că înțelegeți foarte bine care este miza și scopul acestor atacuri.
E totul despre bani. Banii voștri.
Miza noastră e Timișoara. Miza lor sunt banii Timișoarei.
Cineva a plătit bani ca să se producă acest ziar gratuit. Cineva o să vrea să-și recupereze acești bani după 9 iunie. De unde? Din bugetul Timișoarei. Prin contracte cu firme de casă, prin angajări fraudate, prin terenuri publice acaparate de privați…
“Pot să te cumpăr și pe tine!” a fost amenințat viceprimarul de către cei cărora le-am demolat curtea pe strada Cezar. Oare pe cine au mai cumpărat?
Trebuie să rezistăm asaltului celor care vor să ne întoarcem la vremuri în care era liber la furat. Dacă vrei să ajuți, poți să dai share la această postare. Poți să donezi 30 lei pentru campania noastră ca să ajungem cu mesajul nostru la mai multă lume (fără ziare jegoase), direct pe https://www.dominicprimar.ro/. Tot aici poți să-mi lași datele tale de contact. Iar cel mai important: să votezi în 9 iunie să apărăm Timișoara.

 

Dominic Fritz 


Descoperă mai multe la Lipoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.