AcasăGrădina Zânelor Jurilovca : Jurilovca - poveste în cântec de chitară

Grădina Zânelor Jurilovca : Jurilovca – poveste în cântec de chitară

-


Vreau să vă fac astăzi cunoştinţă cu una din cele mai noi „achiziţii” ale Jurilovcăi – Vladimir Pocorschi, unul dintre cei mai buni chitarişti români ai momentului, compozitor şi producător muzical.

Reprezentant al respectatei şi bine-cunoscutei familii Pocorschi din Jurilovca, de numele căreia se leagă o serie de realizări recunoscute la nivel local (prima bibliotecă din comuna Jurilovca- înfiinţată de Naum Pocorschi – străbunicul său), dar şi naţional (Formaţia Holograf – al cărei fondator a fost Mihai Pocorschi – tatăl său), Vladimir este exemplul edificator că aşchia nu sare departe de trunchi. Iar în cazul familiei Pocorschi, trunchiul a rămas în Jurilovca, motiv pentru care, deşi a crescut în aerul cosmopolit al Bucureştiului, Vladimir a ales, de câţiva ani, să se retragă aici, pe malul Lacului Goloviţa, în vatra familei sale.


Aici a regăsit liniştea şi libertatea necesară pentru a-şi exprima mai bine talentul său şi a depăşi barierele din activitatea sa muzicală.

Vă spun asta, pentru că Vladimir Pocorschi este mai mult decât „băiatul fondatorului trupei Holograf”. El este deja o personalitate complexă a muzicii pop-rock din România, care, sunt convinsă, încă nu a atins apogeul carierei sale.

Mereu preocupat să înveţe şi să valorifice noutăţile din domeniul său, Vladimir este un veritabil autodidact. A evoluat rapid de la stadiul de chitarist la cel de compozitor, iar în prezent a ajuns până la cel de producător, în fiecare din aceste etape căutând arta şi originalul.
Iar talentul său nu se rezumă la atât. Vocea este un alt atu al său, devenit mai celebru după ce a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune de la Vocea României, pentru a ajunge până în faza superioară a concursului.

Ca să vă convingeţi de faptul că toate acestea nu sunt doar simple vorbe, vă invit să urmăriţi recitalul pe care Vladimir Pocorschi îl va susţine în Grădina noastră, în data de 13.08.2022, începând cu ora 18.00.


Pentru detalii, accesaţi link-ul de mai jos, aferent evenimentului organizat de noi în Grădina Zânelor Jurilovca.
https://www.facebook.com/events/907579793968854?ref=newsfeed
Vă aşteptăm cu drag!

Grădina Zânelor Jurilovca

 

Vladimir Pocorschi


Descoperă mai multe la Lipoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

1.000.000$, tariful lui Paris Hilton ca DJ. Olguța Vasilescu o aduce...

0
Paris Hilton, una dintre cele mai cunoscute „fete de oraș” din Statele Unite ale Americii și-a lansat mai multe afaceri, fie că vorbim despre...

Descoperă mai multe la Lipoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura