Moment de referință în istoria numirilor de funcționari în poziții cheie din România: USR-PLUS l-a invitat pe legendarul canoist Ivan Patzaichin să se ocupe de alegerea noului Guvernator al Deltei Dunării!

Cazul este unic. De la înființarea sa, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a fost o unitate vânată de partidele politice și de politicieni și locul unde s-au comis unele dintre cele mai mari barbarii și abuzuri față de mediul înconjurător. Braconaj, construcții haotice, defrișări ilegale, decizii abuzive și distructive pentru mediul înconjurător au favorizat o mafie sau alta, în funcție de cine era “la butoane”. Cantitatea de pește din Deltă s-a diminuat drastic, poluarea de toate felurile (inclusiv fonică) a luat amploare, în timp ce de la Tulcea plecau spre Capitală portbagaje pline cu icre negre braconate din speciile protejate de sturioni.

Prin “algoritmul” negociat la sfârșitul lunii decembrie în noua coaliție de guvernare, postul de Guvernator al Deltei Dunării revenea USR-PLUS. Dar această formațiune a decis să nu facă o numire politică, așa cum s-a procedat până acum.

mai mult la  /ziaristii.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.