Acasă Gastronomie KaLaMACHE, locul în care peștele și fructele de mare devin spectacol culinar

KaLaMACHE, locul în care peștele și fructele de mare devin spectacol culinar

Radu Manolache și Gabi, prietenul său din facultate au reușit să facă, dintr-o zonă situată între Lunca și Jurilovca, de care mulți nu auziseră, un punct de atracție pentru gastronomia deltaică. Din primăvară până târziu în toamnă, ei oferă spectacole culinare care îi vrăjesc pe turiștii dornici să testeze noi experiențe gastronomice.

583
0

Peștele și fructele de mare se gătesc în mii de feluri în Delta Dunării și în Dobrogea de Nord. Totuși, rar se întâmplă să asităm la show-uri culinare KaLaMACHE. La Cherhanaua de la Jurilovca, toți cei care ajung la Mache fotografiază sau filmează  produsele care arată senzațional pe plitele pe care sunt preparate.

KaLaMACHE, un brand culinar pentru Dobrogea de Nord

”O să vă pregătesc un preparat mai nou, o tocăniță de rapane KaLaMACHE. O gătim pe plită, pentru că este o metodă mai interesantă, un mod balcanic și mediteranean de gătit. Este un mod de preferat pentru spațiile de acest gen, întrucât gătitul pe foc deschis sau cu cărbuni este mai greu de stăpânit. Suntem într-o zonă cu stuf, cu lemn, iar focul este foarte dificil de controlat.

mai mult la  /discoverdobrogea.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.